EMAG Emmi-Dental Professional Periuta de dinti electrica

EMAG Emmi-Dental Professional Periuta de dinti electrica

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (22.07.2017): 634,00 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Periuța de dinți cu ultrasunete Emmi-Dental Professional: Curăță și albește dinții folosind tehnologie 100% ultrasonică cu până la96 milioane de oscilațiipe minut! Emmi-dent este periuța de dinți inovatoare ce vă curăță dinții și gingiile fără periaj. Pachetul conține: Mâner periuță Emmi-dental Professional, 2x capete cu chip ultrasonic de culori diferite (se poate folosi de două persoane), 1x capăt pentru îndepărtarea tartrului (mecanic),  1x pastă de dinți Emmi-dent Nano-bubbles, 2x Tablete revelatoare placa dentara Mira,  încărcător Garanție 24 de luni   Alte periuțe electrice de pe piață ating doar 30.000 de rotații mecanice pe minut și nu includ un cip ultrasonic. Emmi-dent generează ultrasunte prin intermediul unui microcip patentat ce se găsește în interiorul capătului de periaj. Acesta formează până la 96 de milioane de impulsuri ultrasonice (oscilații ale aerului) ce sunt transmise prin periuță și pasta de dinți cu nano-bule pe dinți și gingii pentru o igienă orală perfectă. Impulsurile ultrasonice penetrează dinții și gingiile distrugând bacteriile și germenii, acolo unde nu putem ajunge cu un simplu periaj mecanic, aspect esențial în lupta si prevenirea bolilor parodontale (gingivale). Pasta de dinți Emmi-Dent formează nano-bule - de 1000 de ori mai mici decât la o pastă obișnuită - ce ajung cu ușurință între dinți și în cele mai mici fisuri, ajutând ultrasunetele la curățare. Curățarea cu nano-bule îndepărtează placa bacteriană, tartrul, resturile de mâncare și impuritățile. AVANTAJELE PERIUTEI ULTRASONICE EMMI-DENT
 • Distruge eficient bacteriile și germenii de pe suprafața dinților și până la 12 mm sub gingii și în buzunarele gingivale, acolo unde nu puteți ajunge cu un periaj manual sau utilizând ața dentară.  
 • S-a dovedit clinic că reduce drastic inflamațiile și sângerările gingivale. Foarte eficientă în lupta împotriva bolilor parodontale și a ulcerațiilor bucale.
 • Nano-bulele și ultrasunetele îndepărtează petele de cafea, vin, ceai sau nicotină în doar câteva zile. Redă albul natural al dinților fără utilizarea unor produse chimice de albire ce pot afecta smalțul.
 • Emmi-dent vă oferă o respirație proaspătă pâna la 12 ore! Recomandată persoanelor ce suferă de halitoză (respirație urât mirositoare)
 • Curățare fără a fi nevoie de periaj, evitând astfel deteriorarea smalțului și iritarea gingiilor. Ideală în cazul în care aveți retracții gingivale sau dacă aveți dureri când vă periați cu o periuță clasică. Nu sunt necesare particule abrazive în pasta de dinți.
 • Recomandată pentru persoanele cu implanturi, aparate ortodontice, coroane, punți și proteze. Ultrasunetele protejează implanturile de bacteriile din interiorul țesutului.
 • Copii doar trebuie să țină periuța pe dinți! Curățarea devine astfel mult mai ușoară atât pentru ei cât și pentru părinți.
 • Distruge tartrul și placa dentară.
 • Stimulează ciculația sangvină la nivelul gingiilor pentru accelerarea vindecării diverselor afecțiuni.
Cele trei beneficii in utilizarea unei periute de dinti ultrasonice:
 • Curăță fără a afecta  suprafața dinților, spațiile interdentare, buzunarele parodontale și fisurile cu un efect de durată. După curățarea cu ultrasunete, plimbați-vă limba pe suprafața dinților - o veți simți extraordinar de curată urmare a îndepărtării plăcii dentare și a altor contaminanți.
 • Are efect  profilactic  - efectul antibacterian al ultrasunetelor îndepărtează placa și tartrul, împiedicând astfel apariția inflamațiilor gingivale.
 • Are efect  terapeutic  - când la un pacient apare o inflamație gingivală precum parodontoza, afte ulceroase etc, în doar câteva zile de utilizare se poate observa o diminuare a acestora, sau chiar vindecare prin distrugerea bacteriilor ce cauzează infecții. Efectele utilizării periuței Emmi-dent sunt sesizabile chiar după prima utilizare. Dinții dumneavoastră vor fi ca după un periaj profesional.  
Cipul ultrasonic patentat este localizat chiar în capătul periuței de dinți. Acesta transmite unde ultrasonice prin peri către pasta de dinți cu nano-bule direct la dinți și gingii.     Nano-bulele și ultrasunetele curăță chiar și în interiorul buzunarelor gingivale și distrug bacteriile (1) - Ultrasunetele periuței Emmi-dent penetrează până la 12 mm în adâncimea țesutului distrugând bacteriile chiar din vecinătatea rădăcinilor sau a implanturilor (2).           Tratamentul gingivitei si a parodontozei Periuța ultrasonică este singurul mod de a distruge bacteriile din interiorul buzunarelor gingivale prin undele ce patrund până la 12 mm sub țesut.
 • Distruge bacteriile, tartrul și placa bacteriană cauzatoare de inflamații gingivale.
 • Stimulează circulația la nivelul gingiilor ce ajută la vindecarea țesutului.
​  Albeste dintii si indeparteaza petele in cateva zile!
 • Doriți dinți mai albi, dar vă e teamă de o albire pe bază de agenți chimici? Emmi-dent este soluția dumneavoastră pentru a vă readuce albul natural al dinților.
 • Colorațiile provenite din consumul de cafea, ceai, tutun sau vin nu se pot îndepărta doar prin folosirea unei paste de dinți obișnuite. Este nevoie de nano-bulele din pasta de dinți Emmi-dent ce sunt cu până la 1000 de ori mai mici decât cele dintr-o pastă de dinți normală. Acestea sunt atât de mici încât pot patrunde în cele mai mici crăpături din smalț, unde înconjoară particulele depunerilor, apoi în tandem cu ultrasunetele, prin implozie, sunt îndepărtate cu ușurință. După doar câteva zile veți avea dinți mult mai albi!​​
În doar câteva zile Emmi-dent vă redă albul natural al dinților!
 • Albirea chimică slăbește smalțul dintelui! Pasta de dinți cu efect de albire conține particule de siliciu ce vă afectează suprafața dintelui (imaginați-vă un proces de smirgheluire). Cu cât o pastă de dinți conține mai multe astfel de particule, cu atât mai mare este impactul asupra smalțului.
Emmi-dent este o periuta de dinti ideala pentru copii
 • Copiii doar țin periuța pe dinți. Periajul nu este necesar. Curățarea dinților devine astfel mult mai ușoară atât pentru părinți cât si pentru copii.
 • Clătirea și utilizarea aței dentare ce sunt atât de dificle pentru copii nu mai sunt necesare.
 • Efectul terapeutic al periuței ultrasonice previne formarea cariilor.
Curata perfect dintii si bracketii
 • Cu ajutorul periuței Emmi-dent puteți curăța fără efort aparatele dentare și brackeții
 • Impreună cu pasta de dinți specială Emmi-dent se îndepărtează bacteriile din zonele periculoase: din margini și chiar de sub bracketi și prevenirea depozitării de resturi alimentare sau zahar din băuturile răcoritoare ce devin un mediu perfect pentru înmulțirea bacteriilor.
 • Nu afectează smalțul dinților
 • Igiena orală devine astfel distractivă pentru copii, înlăturând nevoia de a mișca periuța
Chiar dacă purtați aparat ortodontic, Emmi-dent vă redă zâmbetul luminos Stop respiratiei urat-mirositoare - atacati cauza mirosului neplacut omorand bacteriile prin curatarea ultrasonica Emmi-dent!   Scapati de respirația urât-mirositoare imediat, atacand bacteriile ce o provoacă - respirația ta rămâne proaspată până la 12 ore :
 • Halena, care este cunoscută ca și halitoză, este în majoritatea cazurilor produsă în gură sau în gât de bacterii ce descompun proteinele ( substanțe proteice )
 • Descompunerea proteinelor din alimente sau a celulelor moarte de la suprafața mucoaselor eliberează produse urât mirositoare ( ca de exemplu compuși gazoși sulfurici )
Halena este in principal cauzata de :
 • bacterii pe suprafața limbii
 • parodontite ( inflamația țesuturilor din jurul dintelui )
 • gingivite ( inflamații are gingiilor )
Bacteriile sunt distruse de ultrasunete, inhibând reacțiile biochimice ce cauzează halena
 • Emmi-dental curăță prin ultrasunete ( până la 96 milioane de oscilații pe minut )
 • ultrasunetele distrug germenii si bacteriile atat de pe suprafata țesuturilor cât și în profunzime pana la 12mm adâncime, de asemenea curăță și omoară bacteriile de pe limbă
 • distruge tartrul si placa
 • curăță în spațiile în care perii nu pot ajunge
 • stimuleaza circulatia sangvina in gingii si ajuta la procesul de vindecare
 • Emmi-dent cumuleaza toate aspectele de mai sus in lupta împotriva respirației urât mirositoare ​
​ Protejeaza implanturile, coroanele si puntile Ultrasunetele sunt ideale pentru a curăța lucrările dentare (fațete, coroane și punți) pentru că acestea lucrează cu pasta de dinți non-abrazivă Emmi-dent Nano-bubbles RDA=0. Folosind o pastă normală, în timp aceasta va duce la mătuirea porțelanului prin abraziune. Ultrasunetele soft de doar 0.2 watt distrug bacteriile fără a afecta lucrările dvs si elimină mirosul neplacut aproape instantaneu. Evitati clorhexidina - Emmi-dent o solutie perfecta pentru igiena pre si post operatorie Apa de gură cu clorhexidină este in majoritatea cazurilor singura opțiune de a vă curăța după o operație. Din cauza durerilor, periajul nu este o opțiune în acest caz. Clorhexidina distruge bacteriile, dar are ca efect secundar colorări la nivelul dinților și a limbii. Emmi-dent este o soluție mult mai bună in acest caz pentru că pe lângă periajul nedureros (fără mișcare), ultrasunetele accelerează procesul de vindecare.     
Denumiri similare la Periuta de dinti electrica EMAG Emmi-Dental Professional: Emmi Dental Professional, EmmiDentalProfessional, Emmi-DentalProfessional
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^